Manikura

Manikura

Manikura

Mnogi bi se strinjali, da so roke ogledalo človeka. Namen manikure je, da ohranimo nohte in roke urejene in zdrave. Pravilna nega nohtov je izjemno pomembna. Nohte v Hiši kozmetike Lišparija skrbno oblikujemo, uredimo obnohtno kožico in nalakiramo po vaši želji. Pravilna nega nohtov omogoča hitrejšo rast nohta in zaščito pred lomljenjem ali cepljenjem. Izberete lahko tudi poslikavo nohtov ali lakiranje z dodanimi kristali Swarovski.


Kozmetični salon Lišparija poskrbi za nego vaših rok in nohtov ter manikuro po vaši izbiri. Po profesionalni negi rok in nohtov boste brezhibno urejene več tednov.

 

Geliranje nohtov na roki in permanentno lakiranje – za vse aktivne ženske z malo časa

V Hiši kozmetike Lišparija vsem, ki želite dlje obstojen lak, uredimo tudi geliranje nohtov ali permanentno lakiranje. Geliranja se lotimo s kakovostnimi materiali. Za podaljševanje nohtov ne uporabljamo lepila in umetnih plastičnih konic. S tem zagotovimo, da so nohti tudi po odstranjevanju gela nepoškodovani, saj je skrb za zdrave nohte pri nas na prvem mestu. Permanentno lakiranje je odlična izbira, če se želite izogniti dnevnemu popravljanju laka za nohte. S permanentnim lakom težave z izbrisanim in odluščenim lakom za nohte izginejo. Lakiranje zagotovi obstojnost in naraven videz, ravno tako pa nohtov ne poškoduje.

Prednosti takega lakiranja so:

1.       Obstojnost geliranih nohtov tudi 14 dni in več (večina naših strank pride na korekcijo vsake 4 tedne).

2.       Gelirani nohti so zaščiteni pred zunanjimi dejavniki (voda, mraz, nečistoče).

3.       Prihranek na času in urejenost v vsakem trenutku.Preverite več informacij o geliranju nohtov in permanentnem lakiranju.

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Log in