Podaljševanje in barvanje trepalnic

Podaljševanje in barvanje trepalnic

3D podaljševanje trepalnic

S 3d metodo podaljševanja trepalnic dosežemo polnejši, a kljub temu naraven videz. S takšnim načinom podaljševanja trepalnic vaše trepalnice zgostimo tako, da na eno naravno nalepimo tri umetne. Trepalnice so izredno tanke in s tem tudi lažje, tako da jih ne občutite in vas ne bodo motile.  

Pri podaljševanju trepalnic uporabljamo kakovostno lepilo, ki preprečuje vnetje oči. Hkrati pa vnetja in morebitne neprijetnosti preprečujemo z upoštevanjem primerne dolžine, debeline in ukrivljenosti trepalnice, ki so kompatibilne z naravno.

Podaljšane trepalnice so primerne za vse, ki si želite vedno izgledati brezhibno in ob tem ne izgubljati časa za večkrat dnevne popravke make-upa. 3d metoda podaljševanja trepalnic vam zagotovi naraven učinek, primeren za vsak dan (maskara efekt) ali pa glamurozni izgled za posebne priložnosti (mačji pogled).

Barvanje trepalnic

Barvanje trepalnic je neboleč in zelo učinkovit postopek za vse, ki želite bolj poudarjene oči povsod in vsak dan. Obarvane trepalnice izgledajo po nanosu podobno, kot bi jih namazali z maskaro.

Kot pri obrveh, je barva obstojna približno 2 do 3 tedne.

Galerija slik

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Log in